о компании

Compania „DAMICOM” SRL a fost fondată acum mai bine de 20 de ani, iar de-a lungul anilor și-a câștigat reputația pe piața Republicii Moldova ca o companie de încredere care oferă o gamă largă de echipamente și autospeciale până în prezent, DAMICOM SRL este dealerul oficial al fabricii AVANT TECNO OY specializata la producția de echipamente universale de dimensiuni mici (Finlanda).

Avant produce șapte game de modele și peste 200 diferite atașamente.»

Погрузчики Avant
Avant в Молдове

Mini-încărcătoarele Avant sunt echipamente speciale cu o gamă largă de funcționalități. O caracteristică distinctivă a acestor încărcătoare este o gamă largă de atașamente, ceea ce face ca încărcătoarele să fie asistenți indispensabili în utilitățile serviciilor comunale, pe șantierele de construcții, precum și în agricultură.

Aici puteți cumpăra sau comanda mini-încărcătoare Avant din orice serie, precum și orice atașamente la încărcător, compatibile cu o anumită serie. De asemenea, avem un centru de servicii pentru întreținerea în garanție și post-garanție atât a încărcătoarelor, cât și a atașamentelor la acestea!

Adresa noastră
Chișinău, MD-2002, șos. Muncești, 426/3
Telefon:
+373 (69) 33-33-55, +373 (22) 53-98-66
E-mail: 
comert@damicom.md